Animatiefilm

Een animatiefilm kan vaak net dat extraatje voor jouw product of dienst betekenen. Door een eenvoudige weergave van de belangrijkste kenmerken, wordt de boodschap direct duidelijk. Met motion graphics, illustraties, 2D-animaties, icoontjes of gestileerde beelden trek je de aandacht. Maak mensen nieuwsgierig!

Wanneer een animatiefilm laten maken?
Een animatiefilm wordt vaak gebruikt wanneer een product nog in de conceptfase is en nog niet als promotiefilm getoond kan worden. Of om een dienst uit te leggen die lastig ‘te filmen is’. We ontwikkelen het script en stellen illustraties voor. Die brengen we graag voor je tot leven! Met passende beelden. En uiteraard zorgen we voor een aansprekende voice-over. Kortom, wij helpen je graag de ideale film te maken.

Benieuwd wat het rendement van een animatiefilm voor jouw product of dienst kan zijn?

  • Brndz®
  • Neonstraat 2a
  • 7463 PE Rijssen

Wat we doen

Wij helpen u graag verder

Ontwerp en vormgeving

Martijn van het Goor // 06 - 5515 8325 // m.vanhetgoor@brndz.nl

Film en animatie

Joan van het Goor // 06 - 2157 2502 // j.vanhetgoor@brndz.nl

DE PERFECTE BALANS, RESULTAAT GERICHT

Brndz is een full-service bureau voor ontwerp, zowel online als offline. Wij geven vorm aan ideeën. Van traditionele grafische producten als een logo, brochure, visitekaartje, beursstand en flyer tot nieuwe media als een responsive website, online nieuwsbrieven of campagne. Alles sluit naadloos op elkaar aan en versterkt elkaar. Een stijl, één uitstraling, perfecte harmonie.

Logo

Bekijk hier ons portfolio?

Ons werk

Volg ons

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen die we zijn aangegaan.