Commercials

De kracht van alle commercials begint nog steeds met een goed uitgewerkt concept. Met een pakkende commercial toon je je boodschap aan een groot publiek en natuurlijk verhoogt het de naamsbekendheid. Nog belangrijker is hier de ‘propositie’ in beeld te brengen. Dus: wat is de belofte aan de klant die jouw product koopt? Verkoop je bedden? Dan gaat jouw commercial over nachtrust. Deze werkwijze hebben wij al vele malen succesvol toegepast.

Wat is een top commercial?
Naast het overbrengen van je belofte, adviseren we je de commercial te voorzien van een ‘call to action’. Nodig de kijker uit informatie op te vragen, gebruik te maken van een aanbieding, een gratis demonstratie te plannen of contact met je op te nemen.

Wil je weten hoe we jouw belofte aan je klant vertalen in een commercial?

  • Brndz®
  • Neonstraat 2a
  • 7463 PE Rijssen

Wat we doen

Wij helpen u graag verder

Ontwerp en vormgeving

Martijn van het Goor // 06 - 5515 8325 // m.vanhetgoor@brndz.nl

Film en animatie

Joan van het Goor // 06 - 2157 2502 // j.vanhetgoor@brndz.nl

DE PERFECTE BALANS, RESULTAAT GERICHT

Brndz is een full-service bureau voor ontwerp, zowel online als offline. Wij geven vorm aan ideeën. Van traditionele grafische producten als een logo, brochure, visitekaartje, beursstand en flyer tot nieuwe media als een responsive website, online nieuwsbrieven of campagne. Alles sluit naadloos op elkaar aan en versterkt elkaar. Een stijl, één uitstraling, perfecte harmonie.

Logo

Bekijk hier ons portfolio?

Ons werk

Volg ons

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen die we zijn aangegaan.