GRAFISCH ONTWERP


Creatieve communicatie. Zodat je de aandacht krijg die je verdient.
Creatieve communicatie, daar gaat het eigenlijk om als we het hebben over ‘grafisch ontwerp’. Een aansprekende vormentaal, bewuste keuze van het kleurgebruik en typografie om zo te komen tot een prachtig geheel: Een identiteit, jouw merk om trots op te zijn.

Ons ervaren team biedt niet alleen een frisse kijk op jouw externe communicatie, maar komt ook met voorstellen voor een nog meer eigentijdse ‘look’. Mogelijk is er een nieuwe marketingstrategie, waarbij een herziene uitstraling van uw product of dienst past. Met het juiste grafisch ontwerp krijgt jouw organisatie/merk een sterke identiteit zodat jouw bedrijf zich stevig en helder in de markt kan positioneren. 

Zullen we tijdens een kop koffie jouw ideeën eens bespreken?

  • Brndz®
  • Neonstraat 2a
  • 7463 PE Rijssen

Wat we doen

Wij helpen u graag verder

Ontwerp en vormgeving

Martijn van het Goor // 06 - 5515 8325 // m.vanhetgoor@brndz.nl

Film en animatie

Joan van het Goor // 06 - 2157 2502 // j.vanhetgoor@brndz.nl

DE PERFECTE BALANS, RESULTAAT GERICHT

Brndz is een full-service bureau voor ontwerp, zowel online als offline. Wij geven vorm aan ideeën. Van traditionele grafische producten als een logo, brochure, visitekaartje, beursstand en flyer tot nieuwe media als een responsive website, online nieuwsbrieven of campagne. Alles sluit naadloos op elkaar aan en versterkt elkaar. Een stijl, één uitstraling, perfecte harmonie.

Logo

Bekijk hier ons portfolio?

Ons werk

Volg ons

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen die we zijn aangegaan.