Merkbeleving

Niet elk bedrijf heeft de middelen om zijn of haar product of dienst op de kaart te zetten zoals Coca Cola of Heineken dat doet. Dat hoeft ook niet. Het is belangrijk dat je weet voor wie jouw product of dienst belangrijk is. Onmisbaar zelfs. Voor die mensen maken wij de website, huisstijl, een flyer of een film. Alles met oog voor detail en interactie.

De perfecte balans, resultaat gericht

Brndz is een full-service bureau voor ontwerp, zowel online als offline. Wij geven vorm aan ideeën. Van traditionele grafische producten als een logo, brochure, visitekaartje, beursstand en flyer tot nieuwe media als een responsive website, online nieuwsbrieven of campagne. Alles sluit naadloos op elkaar aan en versterkt elkaar. Een stijl, één uitstraling, perfecte harmonie.

Logo

Online | multi device

Het vinden van een goede balans tussen de juiste kanalen is vandaag de dag belangrijker dan ooit.
                        Door onze gecombineerde expertises hebben we alles in huis om deze balans te vinden en in te vullen.
                        Van geïntegreerde on- en offline campagnes tot mobiele apps en complexe webplatformen. We denken vrij en focussen op resultaat.

Mockup

Geperfectioneerde perfectie in film

Het visuele aspect wordt steeds belangrijker. Mensen zijn visueel ingesteld en jouw klanten vormen daarop waarschijnlijk geen uitzondering. Waar woorden soms tekort schieten, de lading niet dekken, kan beeld laten zien wat je bedoelt, wat jouw bedrijf te bieden heeft. Daarnaast duurt het bezoek van potentiële klanten op een website met een goede mix aan tekst, afbeelding en video langer.

Redenen te over om jouw product of dienst ook door middel van een film onder de aandacht te brengen. Dat kan met een bedrijfsfilm, animatie, commercial of productfilm. De expertise hiervoor hebben wij in huis. Van concept tot productie, opname en montage, alles onder een dak. Meer weten? Kom langs!

Film

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is niet alleen kort en bondig, het geeft je klanten ook een kijkje in de keuken. Wie gaat voor hen aan het werk, bij wie kopen ze een product? Je klanten leren jou kennen, met een sterkere merkbeleving als gevolg.

Commercials

Goeiemoggel, één kiklo inktvip. Het maakte van KPN naast de grootste provider van Nederland ook de grappigste. De kracht van een goede commercial. Wil jij je product ook op een ludieke manier aan de man brengen? Wij roggelen het wil.

Animatie

Is jouw product of dienst lastig uit te leggen of te verfilmen? Laat dan een animatie maken, een soort tekenfilm. De meest complexe, specialistische of technische onderwerpen worden zo voor iedereen duidelijk.

Productfilm

Een mooi design, een tijdrovend productieproces of een ingewikkelde handleiding. Soms heeft een product visuele ondersteuning nodig om begrepen te worden. Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres.

Wij helpen u graag verder

Ontwerp en vormgeving

Martijn van het Goor // 06 - 5515 8325 // m.vanhetgoor@brndz.nl

Film en animatie

Joan van het Goor // 06 - 2157 2502 // j.vanhetgoor@brndz.nl

Zin om samen te werken?

Kom gewoon eens langs

Volg ons

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen die we zijn aangegaan.