WEBSITE LATEN MAKEN

Als het webdesign goed is afgestemd op jouw doelgroep, worden bezoekers van jouw website ‘geraakt’ én geïnspireerd. Frisse kleuren, professioneel fotomateriaal, aansprekende teksten en de juiste technieken: een uniek samenspel waarmee het webdesign zo goed mogelijk recht doet aan jouw product of dienst.

Waarom een website?
Met een vooraf goed doordacht resultaat: gaat het om een informatie-aanvraag, bestelling, afspraak of een eerste indruk van jouw organisatie? Welke ‘call to action’ wil je met jouw website bereiken? Hoe kan het beeld deze acties versnellen? Welke navigatie past daarbij? Stuk voor stuk zaken die een samenspel van diverse specialisten vragen.

Wij bij Brndz denken als creatief team dan ook graag met jou mee over jouw totale profilering en zorgen voor de daadwerkelijke uitvoering. In ons portfolio vind je tal van voorbeelden van deze samenwerking. Een website of webshop van Brndz is altijd voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS.

  • Brndz®
  • Neonstraat 2a
  • 7463 PE Rijssen

Wat we doen

Wij helpen u graag verder

Ontwerp en vormgeving

Martijn van het Goor // 06 - 5515 8325 // m.vanhetgoor@brndz.nl

Film en animatie

Joan van het Goor // 06 - 2157 2502 // j.vanhetgoor@brndz.nl

DE PERFECTE BALANS, RESULTAAT GERICHT

Brndz is een full-service bureau voor ontwerp, zowel online als offline. Wij geven vorm aan ideeën. Van traditionele grafische producten als een logo, brochure, visitekaartje, beursstand en flyer tot nieuwe media als een responsive website, online nieuwsbrieven of campagne. Alles sluit naadloos op elkaar aan en versterkt elkaar. Een stijl, één uitstraling, perfecte harmonie.

Logo

Bekijk hier ons portfolio?

Ons werk

Volg ons

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen die we zijn aangegaan.