Wij zijn brndz

Wij willen je helpen met het onder de aandacht brengen van jouw bedrijf, bij de mensen die er voor jouw bedrijf toe doen. Hoe? Door in heldere bewoordingen en via logische kanalen jouw boodschap te communiceren. Dat alles doen we samen, we blijven in contact.

We creëren wat nodig is

Dat begint met goed luisteren, het product of de dienst begrijpen en de doelgroep leren kennen. Dan wordt het einddoel duidelijk en weten we welke communicatiemiddelen nodig zijn om dat doel te behalen.

Wij zorgen voor de beleving van jouw merk

Wat hebben sterke merken gemeen? Beelden die blijven hangen en geloofwaardige verhalen. Bij oranje jurkjes denken we aan Bavaria en je denkt vast, evenals menig ander, dat Harry Piekema echt een gewaardeerde medewerker is van de Albert Heijn. Die herkenbaarheid en positieve associatie maakt, als de basis stabiel is, een merk sterk. Dat kan pas als de persoon achter de jurkjes en de geestelijk vader van de supermarktmanager het bedrijf begrijpt, weet waar het voor staat en de visie en missie kan vertalen.

Daarom vinden wij het zo belangrijk om met een stabiele basis te beginnen. Waar kom je vandaan, waar wil je naar toe en hoe komen we daar? Graag willen we het complete plaatje voor u tekenen, van begin tot eind. Van website tot bedrijfsfilm. Zo hebben we grip op het geheel, kunnen we een merk laten groeien en breed inzetten met alles dat we hebben.

Wij helpen u graag verder

Ontwerp en vormgeving

Martijn van het Goor // 06 - 5515 8325 // m.vanhetgoor@brndz.nl

Film en animatie

Joan van het Goor // 06 - 2157 2502 // j.vanhetgoor@brndz.nl

Zin om samen te werken?

Kom gewoon eens langs

Volg ons

Blijf op de hoogte van al onze nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen die we zijn aangegaan.